Problémy s balíčky z Anglie

Někdo mi krade poštu.


Objednal jsem si jedno cédéčko z Anglie. Nepřišlo. Napsal jsem do Anglie zvídavý email, co že to - prý ho už dávno poslali, ale nevadí, pošlou ho ještě jednou.

Ani podruhé nepřišlo. Bál jsem se, že už mi nebude věřeno, ale Angličani zachovali dekorum. A potřetí poslali cédéčko - jak se sami vyjádřili - maskovaně, aby to nikoho nenapadlo krást. A pro jistotu ještě doporučeně.

Ejhle, cédéčko dorazilo.

Před pár týdny jsem si objednal další cédéčko, tentokrát od LSO. Zatím jsme na tom stejně - nepřišlo, náhrada na cestě, už by tu měla být. A není. Budu muset napsat další email.

Už si připadám trapně. Má tohle jiné řešení než rezignaci?

Update 7. 9. 2006: Náhrada skutečně nepřišla. Třetí pokus jsem si nechal poslat do práce - a mám ho!

7 comments:



  1. Lze si nechat poslat CD jinak než Běžnou Poštou?

    ReplyDelete


  2. zkus si to nechat posilat na jinou adresu - osvedcilo se mi knihy a cd dostavat do prace - nekdo je furt na recepci a mas to az pod nos - navimjak velkou mas doma schranku ale lidi jsou zvidavy a jde-li o silnejsi obalku s peknejma znamkama, .....inu....
    :)

    ReplyDelete


  3. časopisy nechávala pošťačka trčet ze schránky, takže to negramotní sousedi kradli, hlavně že to bylo zadarmo. nebo se jí ho podařilo zlomit aby ho narvala dovnitř. dnes si je nechávám chodit do práce.

    ReplyDelete


  4. Nemyslím, že mi to někdo krade ze schránky, bude to někdy dřív v tom řetězci...

    AD: Typicky to do zahraničí neumožňují; už to, že mi to poslali by registered mail, byl nadstandard.

    ReplyDelete


  5. Hm, asi někde na celnici je nějaký chmaták.

    ReplyDelete


  6. Pokaždé, když na obálce časopisu MOJO byl někdo z Beatles (časopis se rád ohlíží do minulosti), tak nic nedorazilo. Jednou poslali náhradu, pak už ne, pak jsem změnil adresu. Na poště krčili rameny, že nic nedorazilo, ale přesto pokládám za dobré opakovaně po nich chtít vysvětlení, pokud možno co nejnepříjemněji. Někdo mi myslím taky nabídl zasílání v černém univerzálním obalu, jako se - prej - diskrétně posílá porno.

    ReplyDelete